Bas gaat Face laten inslapen

Bas gaat Face laten inslapen

Bas heeft weer gebeld naar de vogel kliniek. Eerder schreven we al dat het niet zo goed met hem ging. Bas moest toen alvast nadenken om het diertje mogelijk uit zijn lijden te verlossen. Enfin Bas heeft wat minder nieuws gehoord over de Utopia eend…

Zodra Erik opneemt vraagt Bas hoe het met Face gaat. Erik antwoordt dat er niet heel veel verbetering in zit ondanks de nieuwe kuur die gestart is. Hij is niet heel goed maar ook niet echt super slecht. Hij is gewoon wankel en instabiel. En sinds die nieuwe medicijnen heb ik hem niet echt vooruit zien gaan voegt hij eraan toe. Morgen is de laatste dag van de medicijnen vraagt Bas dan. Erik bevestigd dit, en of dit veel verschil gaat maken weet ik niet echt. Dus we moeten morgen de knoop doorhakken vraagt Bas door. Ja zegt Erik, als we hem niet verder willen laten lijden gaat ie naar de dierenarts. Die checkt hem ook nog na. Maar ik vindt hem niet beter als dat hij was benadrukt Erik nogmaals. Bas oppert vervolgens het idee dat Duck een soort hereniging krijgt. Duck lijkt Face namelijk te missen. En kan hij er ook bij zijn als hij mogelijk een spuitje krijgt. Erik ziet daar geen probleem in en kan het wel begrijpen. De twee spreken af dat Face morgen terug komt. Daarna blijft Bas stil voor zich uit zitten staren. Hij heeft het er duidelijk moeilijk mee. En zegt met een zucht dat hij Face nooit meer te zien zal krijgen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Tineke at 04:43

    Met tranen over mijn wangen schrijf ik dit. Ook al weet je dat het voor t beestje beter is, toch doet t zo zeer. Maar Bas heeft al t mogelijke gedaan om Face te redden. Respect!!! Sterkte lieve Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *