Jessie en Gert-Jan zijn van plan een grap uit te halen

Jessie en Gert-Jan zijn van plan een grap uit te halen

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Gert-Jan en Jessie hadden toen namelijk een gesprek. Een gesprek over de eerdere oproep die ze deden. Namelijk aanstaande ouders oproepen om hun kind de naam Utopia t geven. Echter blijft de interesse nu uit en de twee zijn van plan hier iets mee te gaan doen. Jessie wil namelijk een email sturen naar zichzelf. Op deze manier wil hij de groep doen laten geloven dat er een baby met de naam Utopia geboren is. Gert-Jan hoort het verhaal aan en kijkt wat twijfelend. Jessie ziet het al helemaal voor zich en denkt alvast na over het gewicht van de pasgeborene. Gert-Jan laat weten dat hij niet zeker weet of hij wel mee wil doen aan deze grap. Maar uiteindelijk weet mede bewoner Jessie hem toch over te halen en besluit dan mee te doen. Wordt vervolgd dus, maar of de groep hier ook in zal trappen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *