Jessie en Gert-Jan roepen aanstaande ouders op hun kind Utopia te noemen

Jessie en Gert-Jan roepen aanstaande ouders op hun kind Utopia te noemen

We blikken nog even terug op afgelopen avond, aangezien het nogal rustig was in Utopia. Een tropenrooster zullen we maar zeggen. Gert-Jan en Jessie hadden namelijk een ludiek plan bedacht. Dit presenteerde ze afgelopen avond aan de groep.

De twee heren hebben namelijk een filmpje opgenomen. In deze video maken de heren bekend dat ze een prijs uitreiken aan de eerste persoon die zijn pasgeboren baby Utopia noemt. De twee besluiten aan de rest van de groep het filmpje te tonen. En uiteraard verdere uitleg te geven.  Nieuwsgierig gaan alle bewoners rond de beamer zitten en zonder al te veel uitleg te geven, drukt Jessie op play. In de video vertelt Gert-Jan dat er niemand is in Nederland die Utopia heet en dat hij en Jessie daar verandering in willen brengen. De twee willen daarom een beloning uitreiken aan de eerste vader en moeder die hun kunt Utopia noemen. Naast een Utopiaans paspoort, krijgen de winnaars ook gratis toegang tot alle evenementen binnen de mini samenleving. Als de video is afgelopen klinkt er applaus. De bewoners lachen om het idee. Maar Ruud denkt er toch iets anders over. Ik vind het te wagelijk voor woorden reageert hij. Geïnteresseerden worden zo gemanipuleerd door ze gratis toegang te laten winnen. Verder laat weten erg verbaasd te zijn dat hij de enige is die er zo over denkt. De rest van de bewoners is van mening dat het een eigen keuze is van de ouders en dat het het proberen waard is. De groep gaat weer uiteen en iedereen gaat verder waar hij of zij mee bezig was. Alleen Ruud blijft wat rondlopen, wordt wellicht vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *