Bas belt weer voor een update van Face

Bas belt weer voor een update van Face

Face de Utopia eend is weer opgenomen zoals we eerder omschreven. Bas besloot weer even een telefoontje te plegen voor een update. Hoe is het nu met het diertje?

Een medewerker van de vogelkliniek vertelt dat Face alweer een beetje rond waggelt. Maar ik heb hem niet gezien toen hij binnenkwam natuurlijk voegt hij eraan toe. Bas reageert dat Face toen hij opgehaald werd net zo was als de eerste keer. Ja antwoordt de medewerker, zo erg vind ik hem er niet uit zien. Zijn vleugels waren erg vies maar dat kan ook komen omdat hij deze niet goed schoon houdt. Een soort veren rot of zo vraagt Bas. Ja zoiets gaat de medewerker verder. Veren rot is wel iets anders maar ze waren wel erg vies. Oke zegt Bas, de vorige keer werd er vertelt dat er wel verder onderzoek gedaan kon worden. Maar dat veel geld zou kosten. Dat bevestigd de medewerker en Bas begint over zijn dierenfonds. Er is volgens hem wel geld beschikbaar. De medewerker denkt dat het verstandig is om eerst aan te kijken hoe de medicijnen aanslaan. Als dit helpt hoef je niet verder te zoeken. Bas benadrukt dat Face altijd wel problemen met zijn evenwichtsorgaan heeft gehad. De medewerker adviseert om hier goed over na te denken en te overleggen. Verder onderzoek kost ook geld en je weet niet of je dan verder komt. Verder wordt er afgesproken dat ze deze woensdag weer bellen voor een hopelijk nog betere update.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *