Gert-Jan zit op dit moment liever thuis

Gert-Jan zit op dit moment liever thuis

Een nieuwe tropische dag is aangebroken. Gert-Jan heeft post ontvangen en dat heeft nogal wat met hem gedaan. Hij sprak erover met Rowena.

Gert-Jan zat onder andere met Rowena, Do en Benjamin te kletsen in het zonnetje met pony Sasha erbij. Gert-Jan laat zijn mede bewoners weten dat hij zijn kinderen ontzettend mist na zijn post. Ik heb gewoon even een emotioneel moment geeft hij dan toe. Benjamin reageert dat hij snapt dat Gert-Jan door post van het thuisfront weer even back to reality gaat. En Gert-Jan laat vervolgens weten dat hij op dit moment liever thuis wil zijn. Bezig met mijn kids en bezig zijn met de dingen die belangrijk zijn. Maar van de andere kant maak ik hier ook leuke dingen mee voegt hij eraan toe. Utopia heeft mij geholpen met mijn persoonlijke proces en helpt me om een betere vader te zijn voor mijn kinderen. Rowena adviseert haar mede bewoner dat hij wat gas terug moet nemen. Hopelijk komt Gert-Jan er snel bovenop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *