Utopia nieuwtjes 19 juli

Utopia nieuwtjes 19 juli

Het is mooi weer, warm en rustig in Utopia. Natuurlijk gebeurt er altijd wel wat dus zullen we een overzichtje maken van de kleine dingen die in Utopia gebeurd(e).

  • Cees is vandaag druk bezig geweest met koken. Hij deed een soort kook workshop voor de streamers. Hij vertelde hoe chocolademousse gemaakt moet worden.
  • Bas had een knuffel moment met eend Duck. Terwijl de dierenvriend het diertje aan het knuffelen was besloot Duck zijn ontlasting te laten lopen. Zo veel stamelde Bas terwijl hij het met een tuin slang schoon spoot.
  • Er zijn problemen met het bed van Karin. Er staat flinke spanning op het bed door de druk van het waterbed matras. Maar oplossen dit oplossen is best moeilijk. Dit omdat het matras nogal wat weegt. Echter moet er wel wat aan gebeuren natuurlijk. Rianne houdt zich ermee bezig. En Karin ook want er zit inmiddels een gat in. Volgens Rianne moet dit gedicht worden en Karin wil dat het op de juiste manier gedaan wordt. Op haar manier. Rianne voelt zich aangevallen omdat Karin haar eigenwijs noemde. Wellicht komen we er nog op terug…
  • Er is een kort overleg geweest of de kamer van Ramona geverfd mag worden. De meeste vinden het geen probleem. Als er maar wel even overlegd wordt qua kleur. Doelend op waarschijnlijk de regie.
  • Er zijn aardappelen geleverd voor Le Luifel. Met dit weer is dat toch aardig wat werk om alles te lossen.
  • Ramona besluit te bellen naar een gespecialiseerd bedrijf in waterbedden. Ze wil een nieuw matras regelen voor Karin.
  • Verder doen de bewoners het rustig aan. Zoals de meeste wel zullen doen met dit warme weer. Later komen we uiteraard weer terug met meer Utopia nieuws.

Wil je volledig op de hoogte blijven van wat er allemaal in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter, zo mis je zeker niets!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *