Een exclusief kijkje bij Face

Een exclusief kijkje bij Face

Face is een paar dagen terug opgenomen in de vogelkliniek. Het ging namelijk niet zo goed met het diertje. Hij had wederom een stijve nek, liep wankel en voelde zich niet al te best. Bas heeft toen gelijk gebeld en Face is weer opgenomen. Inmiddels weten we dat het weer redelijk gaat met de Utopia eend. Face krijgt medicatie die zijn problemen moeten verhelpen. En desnoods wil Bas een duur onderzoek uitvoeren om een mogelijke oorzaak te vinden. En wil het geld uit het dierenfonds hiervoor besteden. Enfin, zover is het gelukkig nog niet, als hij uiteindelijk aangesterkt is zal hij naar verwachting weer terugkeren in de mini samenleving. Ben je nou benieuwd naar echte beelden uit de vogelkliniek? Bekijk dan het exclusieve filmpje hieronder. Wellicht komen we vandaag terug met meer nieuws over Face. Maar natuurlijk zeker met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *