Billy en Ruud nemen samen een bad

Billy en Ruud nemen samen een bad

Motopia is weer voorbij, het meeste is weer opgeruimd en de bewoners kunnen van hun rust gaan genieten. Hoeveel geld er opgehaald is is nog even afwachten. Voor het goede doel kunnen we al wel vermelden dat dit ongeveer rond de duizend euro zou zijn. Enfin we schreven al over Ruud en Billy. Ze lijken ondanks de fout van Billy weer redelijk met elkaar om te gaan. Het wordt zelfs zo gezellig dat de twee besluiten samen in bad te gaan. Echter is er een probleempje, het water is te heet. Na wat koud water erbij te hebben gedaan gaan ze in bad zitten. Dan ziet Billy een wond op Ruud zijn been en vraagt naar het verhaal erachter. Hij legt uit dat hij zichzelf heeft bezeerd tijdens zijn slaap, waar Billy enigszins van schrikt. Ze raakt hem vervolgens aan en zegt sorry. Vervolgens komt er een streamlock. Ook Jessie lijkt niet blij met deze actie. Hij ging uiteindelijk maar een sigaretje roken waarna er weer een streamlock volgde. Als we weer terug beeld hebben zien we Romy nog binnen lopen die een serenade brengt over bubbels. Billy en Ruud kunnen er wel om lachen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. CJ at 12:42

    Ik snap nog waarvoor die twee terug moesten komen Ruud en Billy,
    Billy is een slet eerste klas, dat geeft Utopia een slechte naam is meneer J de Mol zo
    wanhopig om ex bewoners terug te halen, valt het programma anders dood?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *