The story continues tussen Billy, Jessie en Ruud

The story continues tussen Billy, Jessie en Ruud

The story continues tussen Billy, Ruud en Jessie. We schreven al over Ruud en Billy die afgelopen avond met elkaar in bad gingen. Jessie was daar op zijn zachts gezegd niet echt blij mee. En zodra de twee uit bad zijn besluit Billy met Jessie te praten. Dit gesprek vond plaats op het rokersbankje. Billy laat Jessie weten dat ze dit deed om een goed gesprek te voeren. Maar dat gebeurde niet echt. Jessie wijst Billy er vervolgens op dat elke keer wanneer zij zichzelf kwetsbaar opstelt, Ruud er misbruik van maakt. Op dat moment barst Billy in tranen uit. Het enige wat ze wil, is dat de vriendschap tussen haar en Ruud wordt hersteld. Jessie probeert haar te kalmeren, maar dit heeft geen zin. Vervolgens staat Billy op om een rondje te lopen. Ze wil even niemand om zich heen. Wat later besluit Ruud het gesprek met Billy en Jessie aan te gaan. Hij benadrukt dat hij geen misbruik van de situatie zou maken en Billy zou gebruiken. Ik speel geen spelletje met jullie benadrukt hij. Ook was de planning om alleen in bad te gaan, zonder Billy. Maak je niet druk zegt Ruud tegen de inmiddels weer huilende Billy. Dat doet Billy wel en ze spreken af om morgen (vandaag dus) met elkaar erover te praten. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *