Wat filmpjes van Motopia kijk je hier terug

Wat filmpjes van Motopia kijk je hier terug

Normaal gesproken beginnen we de week met een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van de week. Maar dat is deze week niet het geval. De verkiezingsperiode is namenlijk begonnen vandaar dat er geen uitslag is. Het is nu nog even de vraag wie er van de potentiële bewoners de mini samenleving in mag. En uiteraard wie er genomineerd gaat worden. Pas na de verkiezingsperiode zullen we een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner krijgen. Zal Bas wederom op plek één staan? Enfin, we hebben ook nog wat filmpjes van motopia bij elkaar gesprokkeld. Zodat je deze tijdens het begin van een nieuwe week eens op je gemak terug kan kijken. En natuurlijk een filmpje over de Utopia baby die er nu echt gaat komen! We komen natuurlijk zo weer terug met meer Utopia nieuws dus hou de website in de gaten. Of volg ons op Facebook en Twitter als je helemaal niets meer wil missen van wat er in de mini samenleving Utopia gebeurd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *