Ruzie tussen Ramona en Gina

Ruzie tussen Ramona en Gina

Nog meer ellende in de avond, niet alleen Jessie, Ruud en Billy hadden onenigheid. Ook Ramona en Gina maakte ruzie. De dames hadden een discussie over het presidentschap en de samenleving en de taken die hierbij horen. Maar ook het stemleiderschap. Mensen zouden presentaties hierover houden, in dit geval Karin en Gina. Maar dat is volgens Ramona niet gebeurd. Gina is al vrij snel geïrriteerd en laat weten dat het stemleiderschap alleen zaken voordragen maar de rest van de bewoners ook gewoon moeten stemmen en beslissen. Ramona merkt op dat Gina erg negatief is en dat doet de bom barsten. Ik heb net gezegd dat mijn kop er niet na staat schreeuwt ze door de loods. Dan moet je er niet over doorgaan! Ik geef net aan dat ik er geen zin in heb! Ramona schreeuwt terug waarom ze nou ineens gaat schreeuwen. De twee kibbelen nog verder en blijven door elkaar schreeuwen. Volgens Ramona is het Gina haar probleem en Gina denkt dat het daardoor ook haar probleem is. Ik dacht dat je Utopiaan van het jaar wilde worden vraagt Ramona dan door. Gina antwoordt praat lekker man… Benieuwd naar de beelden? Om meer duidelijkheid te krijgen? Bekijk de ruzie hieronder eens terug. Het wordt vast en zeker vervolgd tijdens een nieuwe dag vol Utopia avontuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *