Ramona wordt aangesproken na een lelijke opmerking tegenover Gina

Ramona wordt aangesproken na een lelijke opmerking tegenover Gina

Afgelopen avond hadden Gina en Ramona een flinke ruzie. Er werd een hoop geschreeuwd en Ramona betwijfeld zelfs of Gina ooit Utopiaan van het jaar zal worden omdat ze dat zo graag wil. Benjamin besloot toen het wat rustiger was Ramona aan te spreken op haar gedrag.

Ramona laat weten dat de opmerking over de Utopiaan van het jaar misschien niet zo door de beugel kon. Maar op de manier waarop Gina te keer ging vond ze ook niet bepaald prettig. Dan kun je wel chagerijnig of niet lekker in je vel zitten maar geef mij dan niet het gevoel dat ik fout zit. Terwijl ik alleen probeer aan te geven dat we morgen presentaties hebben. Dat is gewoon niet fair. Benjamin reageert dat Gina duidelijk heeft aangegeven geen zin te hebben in een gesprek over dat onderwerp. Ik snap waarom je het zegt van dat Utopiaan van het jaar worden maar het kwam er gemeen uit benadrukt hij. Volgens Ramona is het gewoon jammer dat Gina zegt geen presentatie te gaan doen terwijl ze het wel wil worden. Er zit misschien iets achter. Precies zegt Benjamin er zit waarschijnlijk iets achter. Maar de manier waarop jij op haar reageerde vind ik heftig. Ben je er bewust van. Stel je zelf eens de vraag wie je dan bent. Ik ben Ramona, iemand die voor zichzelf op komt reageert Ramona. Doe wat je ermee wil doen zegt Benjamin uiteindelijk. Als iemand iets positiefs over je zegt kom je ook al gelijk wat heb jij het over mij. Tegenover wie of wat moet je je bewijzen? Ramona antwoordt dat ze genoeg moet bewijzen. En vind op haar beurt dat Benjamin haar in een hokje plaatst. Benjamin zegt dat dat niet zijn bedoeling is en Ramona houd vol dat ze voor zichzelf op komt. De twee kibbelen nog even door en Benjamin vindt op zijn beurt dat Ramona weinig veranderd is dan dat ze zou willen. En de manier waarop ze voor zichzelf opkomt niet bij haar vind passen. En Ramona laat weten dat ze gaat douchen, ze is duidelijk klaar met het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *