Wie nomineer jij deze maand? Je kunt weer stemmen!

Wie nomineer jij deze maand? Je kunt weer stemmen!

Het is tijd om weer te nomineren, wie van de bewoners zie jij het liefst vertrekken uit Utopia? De komende 24 uur kun jij dit bepalen en je kunt stemmen tot morgenochtend 9:00 uur. Jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Maar hoe werkt het ook alweer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar je kunt ook kijken of je een Elite stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen

Stem ook via de Utopia app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. De app kun je downloaden via de app App Store en Google Play
In het hoofdmenu van de app vind je de knip ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Ben je er al uit? Klik hier om te stemmen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *