Deze morgen wordt er ook veel gesproken over de ruzie van Gina en Ramona

Deze morgen wordt er ook veel gesproken over de ruzie van Gina en Ramona

We schreven al over de knallende ruzie van afgelopen avond tussen Gina en Ramona. Een nieuwe dag is inmiddels aangebroken en hoe is het nu tussen de twee?

Eerder is er afgesproken dat er presentaties zouden komen over wat de inwoners belangrijk vinden voor de samenleving. Gina en Karin zijn toen opgestaan als stemleiders. Het stoort Ramona dat Karin en Gina niks doen. Ramona vindt dat de twee dames actie moeten ondernemen en de groep bij elkaar moeten roepen om te bespreken wat iedereen belangrijk vindt. Gina zei toen dat haar hoofd er momenteel niet naar stond. Ramona ging door en er ontstond een ruzie. Deze ochtend zijn Jessie, Victoria en Billy de eerste die wakker zijn. Billy zegt tegen Victoria dat ze het sneu vindt voor Gina. Victoria antwoordt dat het wel goed komt. De twee praten nog even door over de ruzie en de daarbij horende spanning van gisteravond. Niet veel later is ook Gina wakker. Ze laat weten dat ze goed heeft geslapen. Met Victoria praat de Gina  nog even na over de ruzie met Ramona. Wellicht maken Ramona en Gina het vandaag nog goed met elkaar? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *