Do vindt Bas te streng

Do vindt Bas te streng

Relatie problemen in Utopia, we beginnen met het eerste stel. Bas en Do en daarna komen we terug op het volgende stel Cemal en Romy. Laatstgenoemde zullen we in een nieuw nieuwsbericht voor je omschrijven.

Op naar Bas en Do dus. Do zit al een tijdje niet zo lekker in haar veel. Dit uit zich in vele huilbuien en gesprekken met Bas. Bas heeft eerder al aangegeven dat hij er voor haar wil zijn maar ook dat hij het moeilijk vindt om haar te begrijpen. Vandaag zijn er weer problemen tussen de twee, dit werd buiten besproken. Bas begint het gesprek en zegt tegen Do dat ze niet moet weglopen tijdens een gesprek. Dit deed ze eerder vandaag wel. Do reageert dat ze dit doet omdat alle gesprekken toch in een discussie eindigen.Bas benadrukt dat hij er voor haar wil zijn maar dan moet ze het wel toelaten. Ik denk dat het goed is als we praten gaat Do verder, en vertelt dat ze het gevoel heeft dat er iets schuurt in de relatie en dat ze daar alles behalve blij mee is. Vervolgens zegt ze wat haar allemaal dwars zit. Zo heeft ze het idee dat Bas ontzettend streng naar haar is, strenger als naar de andere bewoners. Ik wil liever iemand anders zijn, in de hoop dat je dan ook zo tegen mij doet voegt ze eraan toe. Maar er is nog meer, zo vindt Do het vervelend dat ze weinig praten. Je praat met anderen wel leuk en meer en je lacht. Ik ben gewoon op gaat ze huilend verder. Bas knuffelt haar maar komen nog niet echt verder. Het gesprek stopt daarna al snel. Er is verder nog niets besloten en besproken. Wellicht komen we er straks nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *