Relatieproblemen tussen Romy en Cemal, het einde nabij?

Relatieproblemen tussen Romy en Cemal, het einde nabij?

We lieten net al weten dat er tussen twee verschillende stelletjes wat relatieproblemen zijn. Zo schreven we net al over Do en Bas en schrijven nu over Cemal en Romy. Want ook tussen hen loopt het niet lekker.

Terwijl Romy en Rowena de stallen schoonmaken vertelt Romy dat ze problemen heeft met Cemal. Daarna legt ze uit wat er gebeurd is want dit gebeurde gisterenavond. We zaten met een paar andere bewoners gezellig op de bank te kletsen. Het was een vrij onserieus gesprek. Maar vanaf het moment dat Benjamin zich bij het gesprek aansloot veranderde de toon voegt ze eraan toe.  Cemal besloot toen om weg te lopen.Ik heb toen gezegd dat ik daar moeite mee had. Toen ontstond er een discussie maar voor we gingen slapen hebben we het uitgepraat. Vanmorgen was er dan ook niets aan de hand alleen Cemal was minder vrolijk vervolgd ze haar uitleg. Hij was nog altijd boos op mij en als ik dan toenadering zocht werd dit afgewezen. De opmerking die Cemal vervolgens maakte,  jij bent 23 en huilt nog steeds om je moeder schiet bij Romy dan ook compleet in het verkeerde keelgat. Romy is vervolgens boos weggelopen. Rowena bied een luisterend ook en Romy laat weten dat ze aan haar relatie twijfelt. En dan met name of ze er nog wel mee door moet gaan. Ook zit het haar dwars dat Cemal zo op haar gefocust is en niet werkt aan zijn eigen ontwikkeling. De twee dames zijn het erover eens dat Cemal meer op zijn eigen benen moet staan. Het vervolg lees je zo… Komt het nog goed tussen Romy en Cemal of is het einde relatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *