Cemal heeft spijt van zijn opmerking tegenover Romy

Cemal heeft spijt van zijn opmerking tegenover Romy

Terwijl Romy een gesprek had met Rowena over de relatie met Cemal. Had Cemal een gesprek met Ramona over hun relatieproblemen. Cemal heeft namelijk spijt na de opmerking die hij eerder maakte tegenover zijn vriendin

Cemal vertelt aan Ramona dat hij problemen heeft met Romy. Hij legt alles nog eens uit en geeft aan spijt te hebben van de opmerking die hij eerder maakte. Ik heb namelijk gezegd dat Romy 23 jaar oud is maar nog steeds om haar moeder huilt. Maar de opmerkingen die Romy tegenover mij maakte zitten mij ook dwars voegt hij eraan toe. Volgens Cemal kan Romy geen serieuze gesprekken voeren. Ramona  begrijpt op haar beurt wel dat Romy boos is op Cemal. En adviseert dat Cemal open en eerlijk tegen Romy te zijn. En een excuses zou ook wenselijk zijn benadrukt ze. Cemal blijft herhalen hoe stom hij het van zichzelf vindt. Dan mengen Bas en Do zich met het gesprek. Ook zij vinden dat hij zijn excuses moet maken naar Romy toe. Ze komen op het idee dit te doen terwijl Bas met zijn gitaar romantische muziek speelt. Cemal vindt het een goede idee. Wordt vervolgd dus, maar zal Romy zijn excuses accepteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *