Bas drukt op de toeter voor een mededeling

Bas drukt op de toeter voor een mededeling

Bas heeft iets te melden en roept iedereen bijeen met behulp van de toeter. Als iedereen zit neemt hij voor de groep plaats op een barkruk. De meeste bewoners denken dat hij zijn vertrek aan gaat kondigen en Romy en Billy vragen er dan ook gelijk naar. Bas laat weten dat het niet om een vertrek gaat maar hij wil gewoon even de hulp van iedereen. Hij wil graag hulp van iedereen omdat er planken gesjouwd moet worden.  Het zijn er namelijk erg veel en het moet echt even gebeuren. De bewoners vinden het geen enkel probleem om te helpen. En Victoria neemt het woord over ze wil even benadrukken dat de toeter niet voor dit soort dingen is bedoeld. Vraag me gewoon om hulp benadrukt ze. Vervolgens loopt iedereen naar buiten om Bas te helpen met de hout voorraad. Ben jij het met Victoria eens? Wordt de toeter te vaak gebruikt en zorgt het te veel voor onrust?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rebecca at 17:07

    Als de toeter niet gebruikt wordt ,kan je niet iedereen bereiken
    Dus ik ben voor het gebruik van de toeter voor dit soort mededelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *