Jessie en Ruud hebben ruzie door een betalingsachterstand

Jessie en Ruud hebben ruzie door een betalingsachterstand

Weer een ruzie in huize Utopia, dit keer tussen Ruud en Jessie. Jessie begint over een betalingsachterstand wat bij Ruud irritatie opwekt. Beter gezegd, de bom barst!

Jessie zit samen met Billy achter de computer en is naast de boekhouding ook druk met een aantal bestellingen van #teamJessie t-shirts.Dan krijgt Jessie opeens een ingeving, Ruud heeft hem nog niet betaald en een betalingsachterstand. Jessie laat Billy weten dat het niet oke is om voor acht euro zalm te bestellen en deze dan niet af te rekenen. Hij vraagt Rowena om hulp want misschien kan zij Ruud op zijn betalingsachterstand wijzen. Hij vindt al dat ik hem als een klein kind behandel legt Jessie verder uit. Rowena stemt in en zal het aan Ruud vragen. Jessie gaat weer verder tot Ruud langs loopt. Rowena krijgt niet de kans om Ruud te vragen zijn zalm af te rekenen, want Jessie begint er toch maar zelf over. Rustig vraagt hij aan Ruud of hij zijn zalm zou willen betalen en Ruud knikt. Billy besluit ondertussen het kantoor maar te verlaten en zich er niet mee te mengen. Jessie gaat verder, weet je wat het is, Ruud. Ik heb geen zin om jou continu op je verantwoordelijkheden te wijzen. Doe dat voortaan zelf. Ruud laat duidelijk merken dat hij niet van die opmerking gediend is. Doe niet zo f*cking bijdehand man! Jij maakt er zelf ook een potje van. Ik word schijtziek van jou! roept hij kwaad. Jessie blijft echter rustig en is van mening dat de twee maar even moeten praten om deze discussie de wereld uit te krijgen. Maar Ruud  heeft daar totaal geen zin in en loopt weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Willem at 13:51

      Jessie heeft altijd dat rare loopje, maar dat komt natuurlijk omdat hij naast zijn schoenen loopt. Zelf altijd commentaar geven op iedereen(vooral Do) en denkt dat hij alles kan maken in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *