Jessie besluit het uit te maken met Billy

Jessie besluit het uit te maken met Billy

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Billy en Jessie hebben een gesprek gehad over hun “relatie” of net hoe je het noemen wilt.

Billy merkte gistern al dat er iets aan de hand was met Jessie. Ze denkt dat zij daar de oorzaak van is. Na verschillende pogingen om erachter te komen weet ze het nog niet. Na veel aandringen besluit Jessie open kaart te spelen op het rokersbankje. Jessie legt uit dat er een aantal dingen zijn waardoor hij zich niet fijn voelt. Ik ben in een situatie terecht gekomen wat niet bij mij past. Ik heb er geen spijt van, maar het was niet de juiste keuze gaat Jessie verder doelend op de zoen en wat er nog meer gebeurde. Ik had dit wel echt willen voorkomen benadrukt hij. Billy is niet tevreden met de voortgang van dit gesprek, het verloopt volgens haar nogal moeizaam. We kunnen toch met elkaar praten? vraagt Billy met haar armen over elkaar. Na een lange stilte zegt Jessie dat het niet ten nadelen is van Billy, maar hoe hij zich vandaag voelt is geen Utopia voor hem. En laat vervolgens weten dat hij er een punt achter wil zetten wat er tussen hem en Billy is ontstaan. Billy lijkt wat verrast en verbaasd te zijn. Ze reageert het lastig te vinden. Je bent zo’n toffe gast en ik heb veel lol met je gaat ze verder. En ik wist ook niet dat dit zo dwars zat bij jou. Jessie antwoordt dat hij hier al een paar dagen mee loopt. Volgens hem is het simpel, ze houden het vriendschappelijk of zakelijk… Het einde van het “stelletje” Jessie en Billy lijkt dus voorbij te zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *