Een spannende dag in Utopia, de nominaties gaan bijna van start!

Een spannende dag in Utopia, de nominaties gaan bijna van start!

Je kunt niet meer nomineren, vandaag is een nieuwe dag begonnen en het wordt een spannende dag. Want de stemronde staat op het programma. Rond 12:00 uur begint het en vanmorgen waren de meeste bewoners al op tijd wakker. We zagen als eerste Gina, Jessie en Billy langs hun bed zijn. Niet veel later zijn ook Cemal, Romy en Victoria wakker.  Jessie en Billy hebben het even kort over de nominaties. Billy is duidelijk over op wie zij gaat stemmen. Jessie houdt zijn mond. Verder verloopt de ochtend in Utopia rustig. Er hangt een relaxte sfeer in de loods. Jessie bespreekt zijn “relatiebreuk” met Billy met Victoria. Victoria reageert dat het zo beter is. Ze merkte aan Jessie dat hij niet gelukkig werd van zijn ding met Billy. De twee kunnen beter vrienden zijn. Niet veel later besluit Jessie zich uit te leven in de gym. Ramona zien we ook nog even op de weegschaal stappen, ze is afgevallen en daar is ze vanzelfsprekend erg blij mee. Ondertussen maakt iedereen zich klaar voor de nominaties we zijn benieuwd wie er genomineerd zal worden. Over een klein uurtje weten we meer! En uiteraard zullen we daar verslag van doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *