Gert-Jan, Rianne en Ruud zijn genomineerd

Gert-Jan, Rianne en Ruud zijn genomineerd

Tijd voor de stemronde de bewoners zitten weer bij elkaar en zijn er klaar voor. Wie wordt er genomineerd? In dit bericht lees je het terug.

Cees gaat de publieksstemmen ophalen in de brievenbus en houdt daarna een lang praatje over de groep die je kunt zien als een orkest. Daarna legt hij nog even de spelregels uit. De publieksstemmen worden allereerst uitgedeeld. De eerste stem gaat naar Jessie de tweede stem gaat naar Rowena en de laatste stem gaat naar Ramona. Daarna wordt de stemming gestart.

De eerste die begint is Victoria. ze vind de publieksstemmen niet kloppend. De tijd vliegt en er is weer een nieuwe stemming. Het was voor mij niet lastig. We maken veel mee samen. Af en toe wordt het leven in Utopia niet leven maar overleven. Als je rugzak vol zit is het tijd voor een nieuwe bestemming. Lieve Gert-Jan ik hou je liever bij me maar je krijgt er drie van mij.

Gina zegt dat Gert-Jan twee stemmen krijgt. Je hebt je ups en downs en je mist je kinderen heel erg. Ze krijgen een leuke papa terug. De laatste stem gaat naar Jessie. Als je gedronken hebt heb je een andere persoonlijkheid. Blijf meer de Jessie.

Rowena vind het niet zo moeilijk. Gert-Jan ik wil je liever hier houden. Ik heb een goede band met je gekregen. Je werkt hard maar ik ben blij dat je in hebt gezien dat er meer is dan het harde werken. Drie voor Gert-Jan dus.

Romy geeft twee stemmen aan Gert-Jan. Je zorgt altijd voor anderen en dat bewonder ik van jou. Ik hou je liever hier maar ik gun het je om je naar je kinderen te gaan. Je bent een maatje van mij geworden. Je  bent een toppertje. De laatste stem gaat naar Rianne. Ik vind je een topper, je gaat voor alles. Maar ik wil je meer in de groep zien. Utopia is een eenheid.

Billy neemt dan het woord, het is mijn eerste stemming na anderhalf jaar. Ik geef drie stemmen aan Gert-Jan. Ik vind het tof om te zien wat jij hebt geleerd. Je werkt hard en hebt alles in je om buiten verder te kunnen gaan.

Rianne zegt ook dat het ook het eerste stemming is. Ik ga mijn stemming inrichten op basis van ratio, emotie en inzet. Twee stemmen gaan naar Gert-Jan, ik hoop dat je het presenteren buiten door kunt zetten. En één naar Ruud om de ratio en inzet.

Karin stemt vol op Gert-Jan. We hebben een mooi gesprek gehad. Ik zie het aan je, je moet terug de maatschappij in en naar je kinderen. Ik hoop dat je daar een mooie toekomst verdiend.

Ramona vind het positief dat iedereen aan het ontwikkelen is. Er is veel gaande wat positief is. Ik stem vanuit een emotie, het is belangrijk of je hier wilt zijn. Dan kom ik op Gert-Jan, je bent ergens anders nodig.

Do heeft een briefje voor de eerste keer. Ik realiseer me te leven in een spel en dat maakt het een beetje moeilijk. Ik stem uit liefde, lieve Gert-Jan. Je hield me altijd in de gaten. Bedankt dat je me zo om me hebt bekommert. Tegenover mij als zusje. Je bent gul en bedankt dat je zo in mij hebt geloofd qua presentatie talent. Ik had je liever hier gehouden, maar je kids hebben je nodig. Drie stemmen voor jou.

Jessie gaat het kort houden. Ik stem normaal niet die een vriend van mij is. In dit geval gun ik het om je naar je kinderen te gaan. Drie stemmen voor Gert-Jan.

Cemal zegt dat Gert-Jan zijn maatje geworden is. Ik leef met je mee en ik gun het je om bij je kinderen te zijn. Drie voor Gert-Jan.

Benjamin is dan aan de beurt. Ja Gerrit er is veel gezegd al. Ik hou het kort. Kort haar staat je beter. Utopia Outside is het mooiste programma wat je kan en wilt maken. Je krijgt er twee. De laatste gaat naar Jessie. Ik stem niet op voorvallen maar nu wel. Er is iets met een zakenrelatie voorgevallen en dat vind ik niet kunnen.

Gert-Jan zelf is dan aan de beurt, ik wil iedereen bedanken voor het empathie vermogen. Ik moet er ook drie weggeven. Toch geef ik er drie aan Ruud ondanks ik het de laatste tijd goed met je vinden. Je bent wat minder in de groep en daar draait het toch wel om.

Bas richt zich op Rianne, ze krijgt er één. Je luistert soms niet en bent eigenwijs. Maar je zou eraan gaan werken hebben we besproken. De laatste twee gaan naar Gert-Jan. Je verdient het om naar je kinderen te gaan.

Cees gaat weer vrolijk verder met zijn lange praatje over zijn metafoor. Hij richt zich op Gert-Jan, hij bleef zich inzetten. Dat zullen we gaan missen. Als jij gaat verliezen we een instrument in ons orkest. Ik hoop dat je vervangen kunt worden maar denk niet dat dat gaat lukken. Drie stemmen voor hem.

Ruud gaat als laatste, ik vind je een bemoeizucht en daar wordt ik schijtziek van. Drie stemmen voor Rianne.

Dit betekend dat Gert-Jan(37 stemmen), Rianne (5 stemmen), Ruud (4 stemmen) zijn genomineerd. Twee van de potentiële bewoners zullen hun intrede doen uiteindelijk blijft er daar één van over en hij zal moeten kiezen wie van de genomineerden definitief Utopia moet verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *