Een aantal reacties na de stemronde

Een aantal reacties na de stemronde

Gert-Jan, Rianne en Ruud zijn de genomineerden. In dit bericht kun je alles nog eens terug lezen. Maar hoe reageerde de bewoners na de stemronde? Dat lees je dan weer in dit nieuwe nieuwsbericht.

Na de nominaties stappen veel bewoners op Gert-Jan af. Rianne die ook op de bank zit geeft Gert-Jan een dikke knuffel. Gert-Jan zegt tegen haar dat ze zich niet gek moet laten maken. Dan krijgt Gert-Jan een knuffel van Do. Gert-Jan bedankt haar voor haar mooie woorden tijdens de stemronde. Ik ben super blij dat ik je heb mogen leren kennen benadrukt Do nogmaals. Jessie die een publieksstem heeft ontvangen, zegt tegen Billy dat hij dat wel had verwacht. Wel is hij geïrriteerd over het feit dat hij altijd zijn mond moet opentrekken terwijl andere bewoners de lieveling uithangen. Daarna gaat Billy richting genomineerde Ruud. Ze wil dat hij haar feliciteert met het feit dat ze geen stem heeft gehad. Verder wordt er nog meer besproken, de sfeer is goed en niet vijandig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *