Rianne blijft zichzelf ondanks de kritiek die ze kreeg

Rianne blijft zichzelf ondanks de kritiek die ze kreeg

Rianne is één van de genomineerden naast Ruud en Gert-Jan. Hoe reageert zij na de stemmingsronde? Dat lees je terug in dit bericht.

Rianne heeft namelijk vijf stemmen gehad waaronder drie van Ruud, en één van Romy en één van Bas. En blij om het feit dat ze genomineerd is tijdens haar eerste nominatieronde is ze niet echt. Billy besloot het gesprek met haar aan te gaan. Ze is benieuwd wat Rianne gaat doen met de daarbij horende kritiek die ze gekregen heeft. Rianne is daar kort maar krachtig in, ik blijf mijzelf benadrukt ze. Billy vraagt zich op haar beurt af of dit dan wel een leermoment voor haar is. Rianne laat weten van wel en vertelt dat pas aan het begin van haar persoonlijk leerproces staat. Ook laat ze weten dat ze het er niet mee eens is waarom Ruud op haar gestemd heeft. Maar Billy lijkt het niet met haar eens te zijn. De twee besluiten een einde aan het gesprek te breien en knuffelen elkaar voordat ze weer verder gaan met waarmee ze bezig waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Bombardier at 17:09

    Rianne doet het goed, je kunt beter jezelf blijven daar kom je veel verder mee dan anders voor doen.
    Ik denk alle andere Utopia bewoners jaloers op Rianne zijn..want juist Rianne is positief ingesteld
    en langzaam praat wat maakt het uit beter langzaam praten betekent beter het gesprek kan volgen is naar mijn idee beste optie. Vast geroeste Utopia bewoners hebben vaak moeite zodra nieuwe bewoner binnen komt en leuke plannen heeft om Utopia B.V. gezond te maken…Vast geroeste Utopia bewoners zitten hun tijd beetje verdoezelen beloven gouden bergen maar als echt gewerkt moet worden zijn ze niet thuis. Billy weet Ruud heel goed manipuleren het is Ruud die in trapt, Billy die hoeft maar te janken en komt zo Utopia binnen. Billy en Ruud moeten naar zichzelf kijken die hebben zelf nog heel wat te leren. Ruud is boos op Rianne vanwege afbeelding die zij heeft gemaakt van Ruuds Kalf het geld moet naar Dierenfonds en niet naar Utopia B.V. vandaar Ruud drie stemmen aan Rianne heeft gegeven. Ruud is kinderachtig bezig zelf had hij ook afbeelding van zijn kalf kunnen maken dat heeft niet gedaan en geloof ook niet dat in zijn vingers heeft zo creatief is ook niet. Bewoners van Utopia zouden goed voorbeeld voor samenleving kunnen zijn veel mensen die iedere avond Utopia op televisie zitten kijken leren hiermee hun gedrag aan te passen. Utopia bewoners laten mensen van buiten af komen voor presentie van Pesten is zo kinderachtig zijn allemaal mooie woorden..ik zie bij Utopia bewoners niks mee doen dat is jammer je zou hiermee heel groot publiek mee kunnen bereiken dat anders moet en ook mensen levens mee redden valt.

  2. Willem at 06:13

    Rianne word nu als een vreemde behandeld en dat is onterecht. Romy had tegen haar gezegd dat Rianne zich meer moet betrekken tot de groep. Als er iemand is die dat moet doen dan is het Ruud wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *