Ramona wil een etiquette workshop doorzetten

Ramona wil een etiquette workshop doorzetten

Ramona liet eerder al weten dat ze graag een workshop over etiquette zou willen in Utopia. Ze is het namelijk zat dat er altijd maar boeren en scheten gelaten wordt. Ook het gevloek wat regelmatig gebeurd. Niemand was daar echt positief over en wij dachten dan ook dat het niet meer zou gebeuren. Maar ondanks dat lijkt dat toch niet het geval te zijn. Ramona wil namelijk haar plan doorzetten en besluit Cees erbij te betrekken. In de keuken knoopt ze een gesprek met de oudste bewoner van Utopia aan. Ze vraagt of hij een workshop in etiquette een goed idee vindt. Cees bevestigd dit en Ramona laat weten dat ze zich bewust is dat haar taalgebruik ook niet netjes is. Daarom is het ook een goed idee voegt ze eraan toe. Cees laat op zijn beurt weten dat hij Ramona zal steunen als ze het doorzet. Hij hoopt dan weer dat de bewoners dan eindelijk bewust worden van wat er niet allemaal gezegd wordt. Wie weet komen we er daar dus nog op terug! Vindt jij een etiquette workshop een goed idee voor de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jo at 10:30

    Ramona verbeter de wereld maar begin eerst bij je zelf en kijk dan maar eens of het zinvol is om daar een workshop over te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *