Vandaag lopen er twee potentiële bewoners Utopia in!

Vandaag lopen er twee potentiële bewoners Utopia in!

Het is wederom een spannende dag vandaag. Gisteren hadden we de nominaties en vandaag zullen twee van de potentiële bewoners de mini samenleving betreden! Je kunt dus niet meer stemmen op JP, Paul of Jacco. De lijnen zijn namelijk sinds afgelopen avond gesloten. Vanmiddag rond het middaguur zullen we zien wie van de twee heren het geworden is. Zij zullen zich dan vier dagen moeten bewijzen tegenover de vaste bewoners van Utopia. Uiteindelijk blijft er één van de twee over en wordt vaste bewoner. Uiteindelijk moet JP, Jacco of Paul kiezen wie van de genomineerden definitief Utopia moet verlaten. De genomineerden van augustus zijn dit keer Gert-Jan, Ruud en Rianne. We hebben een filmpje van de nominaties toegevoegd aan dit bericht zodat je het nog eens terug kunt kijken. Uiteraard komen we straks weer terug met meer nieuws over de potentiële bewoners. Wie denk jij dat er straks in Utopia verschijnt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *