Billy slaapt weer bij Ruud

Billy slaapt weer bij Ruud

Jessie en Billy lijkt einde verhaal te zijn. Billy heeft afgelopen avond haar matras weer verplaatst en ligt nu weer bij Ruud in het cordwood. Uiteraard sliepen de twee apart. Vannacht bespraken Cees en Jessie deze gebeurtenis nog eens.

Je zorgt er nu wel voor dat hij Billy gaat troosten begint Cees het gesprek. Ik ben gisteren toch naar haar toe gegaan om te zeggen dat ik alleen nog maar vriendschappelijk met haar om wil gaan reageert Jessie vanuit zijn bed. Cees heeft het niet meegekregen en Jessie laat weten dat het op deze manier niet in zijn Utopia past. Dus geen relatie vraagt Cees. Nee helemaal niks meer antwoordt Jessie. Oh daarom is ze een beetje van de kaart merkt Cees dan op. Ze dacht dat ze een nieuw vriendje had gevonden. Ja zegt Jessie, gisteren deed ze er nog een beetje lacherig over dat ze gedumpt was door een 25 jarige. Volgens Cees is het ook maar beter, je krijgt er anders zoveel gedonder mee. Jessie is het er helemaal mee eens en benadrukt dat Billy ook eigenlijk niet zijn type is. Dat wilde ik net zeggen gaat Cees verder, ik zie haar niet de moeder van je kinderen worden. Volgens Jessie was het leuk na een borreltje. Er is toen iets gebeurd en het is dan heel makkelijk om terug te vallen in die patronen. Maar ik voel me er niet goed bij. Ten eerste niet goed qua gevoel en ten tweede ook niet in mijn Utopia. Als ik daar pas over drie maanden achter was gekomen was mijn Utopia verpest. Cees laat nogmaals weten dat het beter is. Ik dacht al Jes wat doe je nou voegt hij er lachend aan toe. Het is wel een gezellige meid aldus Jessie en Cees is het daar helemaal mee eens. Maar ik zie het ook niet gebeuren dat ze met een kerst diner bij mijn ouders zit gaat Jessie verder. Gert-Jan die ook wil gaan slapen vangt het op en merkt op dat Billy gewoon niet bij hem past los van zijn ouders. Hou vol zegt Cees dan en laat nog even weten dat Jessie de alcohol voortaan moet laten staan. Jessie en Gert-Jan lachen erom en gaan daarna slapen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *