Jacco en JP zijn de potentiële bewoners

Jacco en JP zijn de potentiële bewoners

En toen was het tijd voor de intrede van de potentiële bewoners. Wie zal het zijn? Dat lees je in dit bericht terug.

Dit keer stonden de bewoners de nieuwe aanwinsten niet op te wachten. Wat enige verbazing opwekte bij de potentiële bewoners als ze het Utopia terrein op lopen. Al snel wordt duidelijk dat Jacco en JP het zijn geworden. Paul is dus afgevallen en mag het beloofde land niet in. Enfin, de bewoners hebben toch snel door dat er twee nieuwe mensen zijn en iedereen komt bijeen voor een korte voorstelronde. Eerst bied Gina haar excuses aan dat ze niet bij de poort stonden te wachten Nadat Jacco en JP voorzien zijn van een drankje begint de voorstelronde. JP neemt als eerste het woord. Hij vertelt dat hij een eetbare tuin  wil creëren. Cees  reageert wat sceptisch, volgens hem is JP  niet de eerste die dit wil. Hoe doet hij dat met ongedierte? JP maakt zich echter geen zorgen. Jacco vertelt daarna dat hij uit een klein dorpje komt en hij aan een carrière als zanger werkt. Hij wil in Utopia Live in de Loods uitbreiden en een talentenjacht organiseren. Ook laten de twee potentiële bewoners weten wie ze achter hebben gelaten. Jacco valt op mannen en JP valt op vrouwen. Verder is Jacco wat spiritueel aangelegd en legt bepaalde kaarten. Maar echt gelovig zijn beide niet. Jacco kan niet tegen en JP kan niet tegen stelen. En natuurlijk komt er ook weer de vraag die we vaker horen. Wel of geen seks op TV? JP antwoordt dat hij niet van steen is. En Jacco grapt dat hij dit dan alleen boven de dekens doet! De bewoners lachen met hem mee en de sfeer lijkt er goed in te zitten. Aan het einde van de voorstel ronde gaan de heren een sigaretje doen want beide lijken te roken. Helaas kunnen we er niet veel meer van maken, er zijn regelmatig stream locks. Uiteraard krijgen de twee nog een rondleiding die Rianne zal geven en zullen de twee de komende dagen zichzelf moeten bewijzen. Wie vindt jij de leukste aanwinst? JP of Jacco?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Conny van de Poel at 15:33

    Ik vindt Utopia een leuke programma om te kijken en ik kijk af en toe kijk ik livestreams hoe is daar. En ik weet dat al weer twee nieuwe bewoners in zijn , maar er is een persoon die niet Utopia pas dat is Jacco . Omdat hij een grote mond heeft om iets voor de blok te zettten . Vooral Cemal die kreeg te horen dat hij ooit een home was , maar hij beweert dat hij niet was . Er waren wel verleden dat hij op mannen vielt . Maar nu is hij gelukkig met Romy en ook zo liefd op elkaar . Ik hoop dat Jacco naar huis wordt gestuurd , en Jp mag voor mij blijven . Hij is voor duudzaam en ook voor dierenfons die ook hulp krijg dat dieren nodig hebben . Liefst Conny van de Poel uit Tilburg ♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *