Billy spreekt met Cees over Jessie

Billy spreekt met Cees over Jessie

Nog voor de binnenkomst van Jacco en JP hadden Billy en Cees een gesprek. Het onderwerp van dit gesprek is de korte relatie met Jessie.

Jessie heeft het namelijk “uitgemaakt” en liet vannacht weten waarom. Het is totaal niet zijn type en past ook niet in Utopia. Nu er een nieuwe dag aangebroken is besluit Billy een praatje te doen met Cees. Billy laat op het rokersbankje weten dat haar steeds meer duidelijk wordt. Ik laat niet zomaar over mij heen lopen en zit niet te wachten op vervelende opmerkingen van zijn kant voegt ze eraan toe. Ze doelt op  gisteravond als voorbeeld toen had ze met een dart pijl haar naam op zijn armen gekrast. Met een natte vinger ging Jessie over zijn huid en zei toen, kijk zo makkelijk veeg ik Billy uit mijn leven. Billy legt daarna uit dat ze niet voor de liefde is gekomen. Maar ook zeker niet als een stuk oud vuil behandeld wil worden. Ik wil er graag met Jessie over praten. Maar dat vind ik lastig geeft ze vervolgens toe. Ik ben te emotioneel betrokken en hij kan het makkelijk naast zich neerleggen. Cees reageert dat Jessie gezegd heeft dat hij haar een leuke meid vindt. Maar niet de moeder van zijn kinderen. Billy vindt op haar beurt dat Jessie dat tegen haar hoort te zeggen en niet achter haar rug om. Volgens Cees moet ze vanaf beter haar grenzen aangeven. Billy lijkt het ermee eens te zijn maar vindt Jessie toch een fijn persoon. Het is alleen te snel gegaan. Ik ben niet verliefd op hem benadrukt ze maar ik vind het een aardige vent. Ik moet leren wat het verschil is tussen vriendschap en liefde. Dan staat ze op om zichzelf nog even op te maken en zich klaar te maken voor het gesprek met Jessie. Wrijf het er maar lekker in grapt Cees haar na. Niet veel later besluit Cees Jessie op zijn gedrag aan te spreken. We komen er vast nog op terug zodra het gesprek tussen Billy en Jessie is geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *