Ruud praat met Billy en later met Jessie over hun “relatie”

Ruud praat met Billy en later met Jessie over hun “relatie”

Ruud besluit Billy aan te spreken, dit om erachter te komen hoe het nou tussen haar en Jessie gaat. Het gesprek vond in de keuken plaats.

Is alles weer goed begint Ruud gelijk zodra hij Billy ziet. Billy knikt en zegt wel dat ze vanavond even moeten praten. Ruud probeert haar gerust te stellen door te zeggen dat ze echt niet hoeft te kiezen tussen hem en Jessie. Billy antwoordt dat ze dit weet maar laat ook weten dat ze duidelijk haar grenzen aan moet geven. Ruud adviseert haar vervolgens dat ze het zakelijk misschien ook gescheiden moeten houden. Echter is Billy het er niet mee eens, ik kan veel van Jessie leren legt ze verder uit. Volgens Ruud maakt Jessie alleen maar gebruik van haar en verkondigt hij ondertussen dat ze slecht is voor zijn imago. Billy reageert dat dit ook juist de reden is waarom ze het gesprek aan wil gaan. Het is Billy die achter Jessie aan loopt en het moet andersom zijn aldus Ruud. Anders komt je gewoon bij #TeamRuud grapt hij en de Billy lacht met hem mee.

Wat later heeft Ruud een kort gesprek met Jessie. Hij laat zijn mede bewoner weten dat hij het nogal kinderachtig vindt om het al zo snel uit te maken. Jessie laat weten dat Billy niet haar type is en dat het niet in zijn Utopia past. Als hij er wel verder mee zou gaan is het misbruik maken van de situatie voegt hij eraan toe. Verder vindt Jessie Ruud wel hypocriet. Dit omdat hij gezegd zou hebben dat het hem niks doet wat er speelt tussen hem en Billy maar dat toch wel zo is. Hij zou dan ook graag een gesprek met Ruud en Billy willen. Ruud ziet dat alleen niet zo zitten. Volgens hem is het belangrijker dat hij met Billy praat. Dat beloofd Jessie uiteindelijk al vindt hij het wel moeilijk… Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *