Gina verlaat Utopia rond de verjaardag van haar moeder

Gina verlaat Utopia rond de verjaardag van haar moeder

Nog een gebeurtenis uit Utopia die we niet voorbij kunnen laten gaan en dus voor je omschrijven. Net voordat Jacco en JP Utopia betraden hadden Gina en Rowena een gesprek. Met als onderwerp het vertrek van Gina.

De dames waren zich nog aan het op tutten voor de binnenkomst van de potentiële bewoners. Ik wil op mijn moeders verjaardag thuis zijn begint Gina het gesprek. Je moeders verjaardag vraagt Rowena met enige verbazing. Dat is tien februari antwoordt Gina bevestigend. En wanneer is ze… In april reageert Gina. Dan moet ik echt thuis zijn benadrukt ze. Dat is gewoon moeten, dat is niet eens meer kunnen voegt ze eraan toe. En ik ga vanaf vandaag ook lijnen gaat ze verder. Echt vraagt Rowena, Gina antwoordt hm hm. Schat ik ben hier nog maar een paar maanden, dan kan ik beter thuis. Dan kan ik beter fit zijn. En heb ik er thuis ook nog iets aan. Als ik de laatste twee maanden sport kan ik blogs gaan doen. Daarna maakt ze nog een sprongetje om te laten zien hoe zwaar ze is. Ze kan heel de spiegel laten bewegen. Of Gina rond februari ook echt vertrekt is natuurlijk nog even afwachten. Of zal ze eerder gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 244    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Nout at 08:23

    Gezien dat Romy op moet draaien voor de kosten van haar nagel-avontuur, 1000€.
    Hoe zit dat met Ruud?
    Zijn caravan-actie levert een kostenplaatje op van maar liefst de helft (!) van het huidige tekort op de utopia balans. Mijn vraag: wat gaat Ruud doen om ZIJN tekort aan te zuiveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *