Iemand gaat zijn kind Utopia noemen

Iemand gaat zijn kind Utopia noemen

Motopia is nog altijd aan de gang en het is wat minder druk dan verwacht. Wellicht heeft dat met het weer te maken. Maar goed, de pret mag het niet drukken en de sfeer is nog altijd gezellig. Verder loopt er ook een bezoekster rond die zwanger is. Ze is in oktober uitgerekend en laat weten dat ze haar kind Utopia gaat noemen. Iets wat Gert-Jan en Jessie helemaal geweldig vinden omdat ze eerder het idee opperde. Maar of dat daadwerkelijk ook echt gaat gebeuren is nog even afwachten. Verder zit Bas vanaf vandaag 15 maanden in Utopia. Dit werk voor Motopia begon al gevierd. Do verzorgde een kopje koffie voor hem en in de loods werd hij toegezongen door mede bewoner Romy. Wat later drukt hij op de toeter de rest schreeuwt Baasie gaat naar huis. Maar dit ontkent hij, lachend zegt hij dat hij nog even blijft en gewoon even op de toeter wilde drukken. Verder krijgt hij verschillende knuffels en felicitaties. En is er een spandoek opgehangen. Gefeliciteerd met je jubileum Bas!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *