Motopia verloopt niet geheel vlekkeloos

Motopia verloopt niet geheel vlekkeloos

Motopia is inmiddels van start gegaan. Niet alles verliep even vlekkeloos. Zo hadden de meeste bezoekers geen geld bij omdat ze dit “achter” moesten inleveren. Uiteindelijk werd het opgelost, bezoekers mochten terug naar het hek om enkel los geld en pinpas te halen. Verder is Ruud niet bepaald blij met de herrie die de motoren veroorzaken. Bender en andere dieren ook niet. Ruud heeft Bender uiteindelijk rustig weten te krijgen. Maar kwaad was hij er wel over, hij dreigde zelfs iemand te stompen.

Enfin de sfeer is wel gezellig. Carin en Cees hadden ook nog een gesprek over de boze mailtjes die Do gisteren ontving. Cees vertelt aan Karin dat er nog een hoop foto’s van de markt missen. Karin snapt op haar beurt niet hoe dat heeft kunnen gebeuren en waar deze zouden moeten zijn. Cees reageert dat er een hoop e-mails zijn binnengekomen van geïrriteerde mensen, die graag hun foto willen hebben aangezien zij ervoor betaald hebben. Verder legt Cees uit dat hij de foto’s heeft nagekeken. Er zijn volgens hem alleen foto’s zichtbaar die tot twee uur ’s middags zijn geschoten. De foto’s die daarna zijn gemaakt zijn spoorloos. Karin vindt het maar vreemd. Er zijn namelijk veel foto’s gemaakt tijdens de afgelopen markt. Ze oppert om nogmaals contact op de nemen met fotograaf Edith. Cees antwoordt dat Do dit sowieso al van plan was, omdat die foto’s toch ergens moeten zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *