Do krijgt een aantal boze mailtjes van Utopia bezoekers

Do krijgt een aantal boze mailtjes van Utopia bezoekers

Do heeft een aantal boze mailtjes gehad van een aantal bezoekers. Terwijl ze achter de computer zit wordt ze “verrast” door deze mailtjes.

In het kantoor zit Do achter de computer te werken als de mailtjes binnen komen. Het zijn mailtjes van bezoekers van de afgelopen markt, de hippiemarkt. In al deze mailtjes staat eigenlijk hetzelfde. Bezoekers zijn boos dat hun foto’s niet online gevonden kunnen worden. Do raakt toch wel een beetje in paniek en besluit Jessie erbij te halen. Do legt vervolgens aan Jessie uit dat de foto’s van de afgelopen markt zijn gemaakt door Edith. De ingehuurde fotograaf heeft alle foto’s die zijn gemaakt op de markt online gezet, dus ook zij heeft de missende foto’s niet. Jessie oppert om nogmaals contact op de te nemen met Edith om na te vragen of er enkele foto’s waren die niet helder waren. Do mompelt hardop dat ze het enorm vervelend vindt en besluit uiteindelijk het advies van Jessie maar op te volgen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *