Billy spreekt lovende woorden uit over Ruud

Billy spreekt lovende woorden uit over Ruud

Ruud en Billy hebben een gesprek gehad na alles wat er gebeurd is met Jessie. Of het goed gaat komen tussen de twee is nog even de vraag. Het vertrouwen bij Ruud is geschaad zoals hij het zelf zegt. Maar hij zei ook dat hij niet meer boos is op haar. Enfin, nu de eerste stap is genomen besluit Billy het nieuws te delen met Victoria in de keuken. Billy vertelt dat het nog maar baby stapjes zijn maar elke stap is er één. Ook laat ze weten dat ze vind dat Ruud een medaille verdient voor de manier waarop hij met alles omgaat. Verder vertelt Billy nog wat meer over het gesprek wat we al omschreven hebben. Victoria laat weten dat ze blij is dat er een progressie is tussen de twee.  En Billy sluit het gesprek af door aan te geven dat ze opgelucht is door het gesprek met Ruud, omdat ze zich nu minder druk hoeft te maken. Benieuwd hoe het gesprek precies verliep? Tekst en video zijn in dit nieuwsbericht terug te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *