Billy heeft niks negatiefs over Ruud gezegd

Billy heeft niks negatiefs over Ruud gezegd

We omschrijven nog even een gebeurtenis uit Utopia voordat Ruud en Billy met elkaar spraken. Zo hadden Ruud en Rowena een gesprek. Afgelopen avond was er namelijk een dames avondje op de vide en uiteraard is daar met Billy ook wat besproken. Ruud is benieuwd wat. Gisteravond, tijdens de meidenavond op de vide, is Ruud natuurlijk besproken. Daarom gaat Ruud naar Rowena om eens na te vragen wat Billy allemaal over hem heeft gezegd. Hij is namelijk bang dat ze slecht over hem gesproken heeft en dit wil hij vooral bij Rowena de wereld uit hebben. Als Ruud dit aan Rowena uitlegt benadrukt ze dat er geen gekke dingen verteld zijn. Het zit gewoon goed, ze is echt gek op je voegt ze eraan toe. Billy zou volgens haar gezegd hebben dat Ruud al het respect verdient. En dat andere verhaal vraagt Ruud dan, doelend op het nachtelijke avontuur van Billy en Jessie. Was dat gewoon lust? Rowena knikt bevestigend. Inmiddels hebben Ruud en Billy alweer met elkaar gesproken, maar zal het ook echt goed komen? Wat denk jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *