Het gesprek tussen Billy en Ruud

Het gesprek tussen Billy en Ruud

We schreven eerder al over het feit dat Ruud toenadering gezocht had bij Billy. Hij wil namelijk met haar praten en zojuist is dat bewuste gesprek geweest. Kunnen de twee het weer bijleggen?

Want na het nachtelijk avontuur en de zoen tussen Billy en Jessie praten de twee amper meer met elkaar. Ruud heeft zelfs aangegeven dat het nooit meer goed zou komen. Enfin de twee hebben een rustig plekje gezocht om eens met elkaar te praten.  Als eerste moet je weten dat ik begrijp dat je teleurgesteld bent. Dit was niet jouw idee toen je je joker inzette begint Billy het gesprek. Al snel volgen er tranen. En Billy laat Ruud weten blij te zijn met het gesprek. En waardeert het wat Ruud voor haar gedaan heeft. Ik hoop dat we Utopia in de toekomst kunnen verlaten als vrienden benadrukt ze. Ik weet van mijn mankementen en wil je echt geen verdriet doen. Ruud is even stil, maar zegt toch door één deur te moeten kunnen met Billy. Ook laat hij weten niet meer boos te zijn, maar dat het vertrouwen compleet weg is. Dat komt denk ik niet meer terug voegt hij eraan toe. Ik wil weer normaal met jou omgaan, maar alles wat je mij zegt zal ik betwijfelen. De tranen rollen inmiddels over Billy haar wangen en ze geeft aan dat ze volkomen begrijpt wat Ruud zegt. Ik wil gewoon vriendschap zegt Billy dan met een trillende stem. Maar voor vriendschap is vertrouwen nodig antwoordt Ruud. En zegt niet meer boos te zijn en vindt het niet erg om te zien dat ze graag met Jessie optrekt. Maar die ene nacht was voor mij een dolksteek in mijn rug. Billy gaat er alles aan doen om zijn vertrouwen terug te winnen zo beloofd ze. Dat moet blijken reageert Ruud. Ik vind het fijn dat we even gepraat hebben sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *