Een centraal over Motopia

Een centraal over Motopia

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Het is een vrij kort centraal en hier lees je alle besproken punten van 6 augustus terug. Het is een bijeenkomst over het motor evenement wat morgen gepland staat: Motopia.

Gert-Jan begint over Motopia wat morgen gepland staat, er moeten wel wat dingen gebeuren. Er komen aardig wat motoren en dat wordt passen en meten. Rond 9 uur in de ochtend arriveert alles. En dan wordt het herrie, ook zullen er meer mannen dan vrouwen zijn tijdens dit evenement. Ongeveer 200 gasten zullen in Utopia langskomen. Er zal geen stunt show komen, vergunning technisch lukt dat niet. Er zal naar verwachting niet te veel gedronken worden qua alcohol maar wel het eten zal wel hard gaan. Le Luifel is open en pannenkoeken zullen ook verkocht worden. Het pannenkoeken bakken zal Benjamin gaan doen. Victoria en Billy doen de bar, en de beauty salon zal er ook zijn. Karin doet de merchandise samen met Rowena die de entree er ook bij doet. Cees doet de rondleidingen. Jessie en Bas doen de muntjes. Er zal ook een after party zijn. En Gert-Jan lijkt het wel leuk als een aantal bewoners gaan dansen dan komt de rest los. Om 15:00 uur zal er ook een prijsuitreiking doen. Do en Romy delen de prijzen uit. En Do loopt mee met Gert-Jan als assistent. Ruud houdt de dieren rustig. Ook zal er elk uur een kwartier muziek zijn. Rowena gaat waarschijnlijk wel iets doen. En Gert-Jan zal een Michael Jackson act uitvoeren. En uiteraard wil hij dat op een spectaculaire manier doen. Hij wil verkleed over een doek heen springen. Dat zal hij vandaag gaan oefenen. Vandaag moet het terrein nog schoongemaakt worden. Alles moet weg, dus ook het gereedschap. Cemal zal het buiten terrein doen. Voorbakken van friet moet ook nog gebeuren. Ook wordt er een goede doel gesteund dance against cancer. En er zullen dingen van de bewoners geveild worden. Een bedrijf in fietsen staat in de loods en stelt ook een fiets ter beschikking voor deze veiling. Ook mogen een aantal mensen in een rolstoel met een motor mee rijden. Er zijn ook wc problemen, de dixies zijn niet geleegd. Bas gaat ze schoonspuiten. Do laat aan het einde van het centraal weten dat ze een item van Do durft op gaat nemen. Ze gaat iets met een modderbad doen, uiteraard wordt alles netjes opgeruimd. En ze wil een cameraman, dit wordt gedaan door Jessie en Gert-Jan presenteert meer. En daarmee eindigt het centraal van vandaag. Hieronder kun je het nog eens terugkijken:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. marianne den Hartog at 10:29

    Hoi Hoi.Wij zijn op zondag 7 augustus bij motopia geweest,en vonden het een hele gezellige en gemoedelijke dag.Wij hebben genoten en een leuke herinnering aan deze dag.Mijn dochter had de eerste prijs gewonnen met haar motor en dat was spannend en ook een verrassing.Goede organisatie en allen leuke en spontane bewoners.Wij willen jullie nog heel veel succes en mooie tijden toewensen in jullie Utopia.Namens Marianne en Tineke heel hartelijk bedankt voor deze opendag en de gastvrijheid die wij deze dag hebben ervaren.Hartelijke groeten van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *