Ruud vertelt aan Rianne dat hij vol op haar stemt

Ruud vertelt aan Rianne dat hij vol op haar stemt

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo is de verkiezingstijd begonnen. De potentiële bewoners van deze maand zijn bekend en de stemronde komt eraan. Dit zorgt uiteraard voor wat gesprekken. Zo zaten Rowena en Rianne te kletsen over de nominaties.

Rianne en Rowena kletsen over de stemronde. Rianne geeft aan dat het haar eerste keer is. En laat weten dat ze eerlijkheid belangrijk vind en laat een beetje doorschemeren dat ze niet snel vol op iemand zou stemmen. Daarna vraagt Rianne nieuwsgierig aan Rowena of zij stemmen zou krijgen. Rowena antwoordt wellicht. Rianne vraagt door, van wie? Daar ga ik geen uitlatingen over doen zegt Rowena. Dat heb ik nog nooit gedaan. Op dat moment komt Ruud op de vide en begint tegen Rowena te kletsen. Al snel heeft hij door dat de twee in gesprek waren en wil weer weg lopen. Rowena vertelt vervolgens waar ze het over had. De stemmingsgesprekken komen eraan he vervolgd ze lachend. Dan richt Rianne zich tot Ruud en vraagt of zij stemmen van hem krijgt. Waarschijnlijk wel ja antwoordt Ruud. Dat had ik toch al gezegd? Nee zegt Rianne, je had gezegd dat je niet op mij zou stemmen. Dat is niet waar gaat Ruud verder, ik heb gezegd waarschijnlijk op jou of op Bil. Je hebt met mij een gesprek in de badkamer gehad dat je niet op mij zou stemmen. Ruud reageert wat geïrriteerd, ik zei ik laat het je weten! Je moet niet het verhaal verdraaien. Maar Rianne blijft bij het geen wat zij gehoord zou hebben. Dat Ruud niet op haar zou stemmen. Je hebt wel gezegd dat je erover na had gedacht. Nee antwoordt Ruud je verdraaid het verhaal echt. Ik zei dat ik het je zou laten weten voor de stemming. Waarom zou je op mijn stemmen vraagt Rianne dan. Ruud antwoordt dat ze dat dan wel hoort. En vol? vraagt Rianne met enige verbazing. Hm hm reageert Ruud bevestigend. Serieus stamelt Rianne en Ruud zegt ja. En geen één aan Bil? of Gert-Jan vraagt Rianne met een mond vol tanden. Nee antwoordt Ruud, en Gert-Jan krijgt er wel genoeg anders zou ik op hem gaan… Rianne lijkt verbaasd dat ze stemmen krijgt. Eerder schreven we al dat meerderen op haar zullen stemmen. Zal ze genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *