Romy in tranen door al het gezeik in Utopia

Romy in tranen door al het gezeik in Utopia

Wat gebeurde er nog vannacht? We omschrijven dat in een nieuws bericht over Utopia. Zo was er een gast in Utopia die mocht blijven slapen, niet in de B&B maar in een van de slaapkamers van de bewoners. Waarom dit gebeurd is is ons een beetje onduidelijk. Enfin, Daan heeft de fan en mocht in de groene slaapkamer slapen. Cemal en Romy gingen ergens anders slapen. Cemal en Romy lagen buiten in de hippie lounge. Hij had het zelfs romantisch gemaakt! Toch zit Romy ergens mee en besluit even terug in de loods te gaan. Op de vide ging ze het gesprek aan met haar mede bewoners die op hun beurt niet snappen wat Romy in de loods komt doen. Zeker om het feit dat Cemal zo zijn best gedaan heeft voor haar. Romy laat weten dat ze gewoon even wilde checken of alles oke is tussen haar en de anderen. De dames op de vide begrijpen niet zo goed wat Romy bedoeld. Volgens hen is alles goed. Romy is uiteindelijk weer gerust gesteld en laat weten dat ze gewoon opgefokt was door al het gezeik hier. Ze begint te huilen en snikt dat er gewoon dingen gebeurd zijn die ze niet trekt. De dames troosten haar en benadrukken nogmaals dat er niets aan de hand is. Romy gaat uiteindelijk weer terug naar Cemal waar ze het verhaal nog eens uit legt. Daarna genieten de twee nog van de nacht. Bekijk de gebeurtenis hieronder terug:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *