Hier lees je hoe je kunt stemmen op de potentiële bewoners

Hier lees je hoe je kunt stemmen op de potentiële bewoners

Hoe werkt het stemmen ook alweer? Wel zo makkelijk om te weten aangezien de potentiële bewoners van deze maand bekend zijn gemaakt. In dit bericht omschrijven we dat voor je. Er zijn wel drie potentiële bewoners maar slechts twee van hen mogen als visumhouder Utopia in.

Gratis stemmen
Stemmen is een recht van iedereen. Of je nu premium paspoorthouder bent of niet, elke stem is evenveel waard. En je stem uitbrengen is helemaal gratis!

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het bewonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan het Utopia avontuur moet beginnen.

Via de app
Je kunt ook stemmen vanuit de Utopia app, via je smartphone of tablet. Dit doe je gemakkelijk via de app via iTunes Store of Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Ben jij er al uit? Wie vindt jij een aanwinst? Jaco, JP of Paul?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *