Maak kennis met de potentiële bewoners van augustus

Maak kennis met de potentiële bewoners van augustus

De verkiezingsperiode is definitief begonnen! En we beginnen natuurlijk met de drie potentiële bewoners waarop je kunt stemmen. Dit keer gaat het om drie mannen, Jaco, JP en Paul. In dit bericht maak je kennis met hen.

Jaco
Jaco is 24 jaar, zanger en een horeca tijger. Hij wil gezelligheid brengen in Utopia. Mensen entertainen is wat ik heel graag doe. Zelf heb ik al twee platen uitgebracht maar wil nieuw talent podium bieden. Een succesvolle Live in de Loods organiseren staat bovenaan mijn lijstje. Ik wil ervoor gaan zorgen dat straks iedereen weet wie ik ben. Op het platteland voel ik mij thuis. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje. En ben dus niet bang om mijn handen vies te maken. Ik weet goed hoe ik planten en dieren moet verzorgen en wil daar in Utopia ook bij helpen.

JP
JP is casinomanager en is 33 jaar. JP zit niet graag stil. Utopia heeft iemand nodig die daadkrachtig is. En het roer om kan gooien, ik ben diegene die voor verandering kan zorgen. Zelf heeft JP een groentetuin en wil zijn visie over duurzaamheid graag overbrengen. En uiteindelijk alle Utopianen voeden uit mijn moestuin. Ik gaf leiding aan mensen en weet wat hard werken is. In Utopia kunnen ze ook een manager gebruiken en laat zeker mijn stem horen.

Paul
Paul is 33 jaar en bouwer. Hij wil de Utopianen aan het werk zetten. Een van de manieren om geld te verdienen is barbieren. In Utopia wil ik graag mijn eigen barbershop opzetten. Door mijn ervaring in de bouw is geen klus te gek. Vroeg opstaan, hard werken, veel geld verdienen dat is wat Utopia mist en ga ik ze zeker bijbrengen. Mijn verborgen passie is salsa dansen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *