De herdenking van Face

De herdenking van Face

Inmiddels is Face weer in Utopia gearriveerd, de overleden Utopia eend is op weg naar zijn laatste rustplaats in Utopia. Hij wordt dan ook door alle bewoners, behalve Cees opgewacht. De dierenambulance komt het terrein op om Face te brengen. Bas heeft het er moeilijk mee en Jessie maakt hem duidelijk dat de gehele groep er voor hem is. Daarna voegt hij eraan toe dat hij respect heeft voor de manier waarop Bas met de dieren omgaat. Vervolgens wordt er een fles prosecco opengetrokken en spreekt Jessie nogmaals woorden namens de groep. Jouw liefde voor dieren is een voorbeeld voor de wereld vult Do Jessie uiteindelijk aan. Daarna proosten de bewoners op Face en wordt er wat gekletst. Maar de herdenking zit er dan al snel weer op. Wanneer alle bewoners weer hun eigen weg gaan, gaat Bas op zoek naar een mooi plekje voor Face…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *