Cees emotioneel en wil niet bij de herdenking van Face zijn

Cees emotioneel en wil niet bij de herdenking van Face zijn

Face is er niet meer, hij is ingeslapen zoals velen weten. Er werd vandaag al een herdenking geopperd Bas wilde dit eignelijk niet maar er lijkt er toch een te komen. Bas heeft inmiddels een urn gemaakt voor de overleden Utopia eend en zal een mooi plaatsje in de loods krijgen. En een herdenking gaat er toch wel komen. Bas lijkt zich bedacht te hebben. Enfin de meeste bewoners willen er wel bij zijn op één persoon na en dat is Cees. Hij had eerder op de dag een emotioneel moment. Het is vandaag namelijk 17 jaar geleden dat zijn zus is overleden. Hij praat hierover met Rowena en Ruud. Terwijl hij vertelt heeft hij moeite om zijn tranen binnen te houden. Ruud en Rowena bieden een luisterend oor en steunen hem. Als Cees uiteindelijk ook hoort over de herdenking van Face zegt hij dat hij dit te ver vindt gaan. Ik ben momenteel bezig met het verdriet om mijn zus en zal daarom ook niet bij de herdenking aanwezig zijn. Inmiddels is Face al in Utopia gearriveerd waar we zo een nieuw nieuwsbericht over schrijven. Zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *