Ruud wil toch wel met Billy praten, komt het weer goed?!

Ruud wil toch wel met Billy praten, komt het weer goed?!

Net schreven we nog over Ruud die geen behoefte heeft om met Billy te praten. Niets is minder waar, de dierenvriend lijkt zich namelijk bedacht te hebben. Hij besloot om op Billy af te stappen. Terwijl Billy op een bank buiten het krantje ligt te lezen komt Ruud erbij staan. Wil je vandaag praten vraagt hij vervolgens aan de zestiende bewoner van Utopia. Billy antwoordt dat ze het fijn zou vinden om even te praten. Ruud stelt vervolgens voor om dit aan het einde van de dag te doen. Billy vind dat een goed plan en benadrukt nogmaals dat ze een gesprek fijn vind. Ook vind ze het erg tof van Ruud. Ruud loopt daarna weg. Als Ruud weg is slaat Billy de krant dicht en staart wat voor zich uit. Daarna mompelt ze wat in zichzelf, het komt misschien goed als ik gewoon mijn ding doe waarvoor ik gekomen ben. Dat is het aller belangrijkste… Een verzoening is nabij, zullen de twee het uitpraten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 16:20

    De meesten hebben wel door dat Billy veel beter bij Ruud past dan bij Jessie en Ruud veel beter bij Billy dan bij Rowena. Lotsverbonden op het Utopia-terrein, doet grote verschillen snel verkleinen en “verdwijnen”, maar de waarheid achterhaalt ze wel. Billy’s strategie was Ruud jaloers maken en hem zo terugkrijgen, als hij iets te veel Rowena bleef najagen. Jessie en Rowena hebben dat ingezien en Ruud nu ook. Dat moet zijn waarom hij haar nu wel wil spreken. Komt goed dus, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *