Ruud heeft geen behoefte meer om met Billy te praten

Ruud heeft geen behoefte meer om met Billy te praten

Ruud bevindt zich in de paarse kamer. De kamer waar zijn spullen nog liggen maar ook waar Billy slaapt. Do is daar ook en vraagt aan Ruud of hij ondertussen al een woord met Billy heeft gewisseld. Ruud antwoordt dat dit niet zo is en dat hij hier ook geen behoefte aan heeft. Niet veel later komt Ruud Billy tegen achter de bar. Billy wil weten of ze Ruud wat mag vragen. Ruud antwoordt dat dit mag. Ze vertelt daarna dat ze door het sporten is afgevallen. En nu eigenlijk wel iets aan wil komen. Wil je er eens over nadenken? Kijk maar terwijl ze haar buik showt. Ik wil graag weten wat ik daar aan kan doen voegt ze eraan toe. Jessie staat er inmiddels ook bij en houdt de twee in de gaten. Ruud antwoordt ondertussen dat hij er eens over na zal denken. Billy reageert dat ze dat wel prettig zou vinden. Dat bemoeit ook Jessie zich met het gesprek. Hij begint over koolhydraten eten, of dat een oplossing zou zijn. Ruud zegt dat hij er even over moet nadenken en loopt dan weg. Denk jij dat het ooit nog goed komt tussen de twee? Zullen ze ooit normaal tegen elkaar kunnen praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *