Romy vind Rianne niet in Utopia passen

Romy vind Rianne niet in Utopia passen

We beschrijven nog even een gebeurtenis over Romy en Ramona. Ramona is inmiddels weg voor een bruiloft maar voordat ze vertrok had ze nog een gesprek over de nominaties.

Dit gesprek had Ramona terwijl Romy haar nagels mooi maakte. De twee praten de nominaties die eraan zitten te komen. Romy zegt dat Rianne gisteren naar haar toe is gekomen om haar te zeggen dat ze op haar wil stemmen. Romy denkt nu dat ze dit heeft gedaan om er zo achter te komen op wie Romy van plan is te stemmen. In dat gesprek ontkende Romy dat ze op Rianne zou stemmen. Maar dat is ze waarschijnlijk wel van plan. Romy vertelt Ramona precies hoe het gesprek tussen haar en Rianne is verlopen. Rianne heeft namelijk tegen Romy gezegd te denken dat Romy een muur om zich heen heeft. Maar Romy vindt juist dat dit andersom het geval is. Volgens Romy is Rianne niet oprecht, de gesprekken zijn geforceerd en ik vind dat Rianne niet in Utopia past. Ook vond ik het ongemakkelijk toen ze mij een knuffel gaf en zei dat ze van mij houdt. Daarna komt Billy binnen en het gesprek gaat snel ergens anders over…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *