Cees loopt te klagen over de troep op het Utopia terrein

Cees loopt te klagen over de troep op het Utopia terrein

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia, want er is inmiddels weer het een en het ander gebeurd. De bewoners stonden rustig op zoals we al omschreven. Het geld is geteld wat door de markt is gegenereerd en er is inmiddels een centraal geweest. Hier schrijven we zo dan ook een nieuw nieuwsbericht over. We gaan eerst even naar een gebeurtenis die wat eerder gebeurde. Zo liep Cees nogal te klagen…

Hij was namelijk bezig om het Utopia terrein schoon te maken. Terwijl hij aan het vegen is komt Ramona bij hem staan. Wat een zooitje hebben jullie achtergelaten zegt Cees meteen tegen zijn mede bewoner. Ramona legt vervolgens uit dat ze het gisteren ontzettend druk heeft gehad en geen tijd meer heeft gehad om te vegen. Cees reageert dat het niet alleen om het vegen gaat, maar ook om de snoeren, stoelen en andere spullen die er nog stonden. Ramona schiet in de verdediging en Cees probeert haar gerust te stellen. We zijn hier met vijftien mensen benadrukt hij. Niet veel later komt Romy langsgelopen. Cees begint ook bij haar meteen over de troep bij de winkel. Romy zegt dat het overal een troep is en loopt door. Ja, tuurlijk zucht Cees. Als Cees klaar is met opruimen krijgt hij een compliment van Karin. Romy bedankt hem later ook nog voor het opruimen. Ik doe weer veel te veel sluit Cees het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *