Romy wil een echte Rianne zien

Romy wil een echte Rianne zien

Inmiddels is een nieuwe dag alweer aangebroken en zijn de meeste bewoners alweer opgestaan en met zijn of haar ding bezig. Mogelijk komen we vandaag niet met een nieuwsbericht over het centraal omdat deze verzet wordt. Dit omdat de financiën van de markt nog bijgewerkt moet worden. Er gaan verschillende getallen te ronde van wat de opbrengst zou zijn. Het is dus even afwachten wat het uiteindelijke cijfer zou worden maar waarschijnlijk rond de 15.000 euro. Ook zou er een kasverschil zijn bij Le Luifel. Echter wordt na onderstaande video duidelijk dat Jessie cash verschil noemt. Maar wat hij daar dan weer mee bedoeld?

Dan nog even wat van afgelopen avond, Rianne en Romy waren in Le Luifel aan het bakken en al snel kwam er een gesprek op gang. Rianne vroeg nieuwsgierig wat Romy van haar vind en hoe ze het doet in Utopia. Romy laat weten dat ze Rianne een harde werker vind maar zou graag willen dat ze zich wat meer in de groep betrekt en wat kwetsbaarder opstelt. Ouwehoer lekker in de groep adviseert Romy haar uiteindelijk. En als je hier je maatje zou vinden zou ik wel eens willen zien. Je bent erg afwezig in de groep. Rianne antwoordt dat ze zo is en ze hoopt dat dat uiteindelijk kenbaar wordt en geaccepteerd wordt. Zijn jullie het met Romy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *