Do en Cemal praten over de liefde

Do en Cemal praten over de liefde

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Bij het cordwood raken Cemal en Do in gesprek over de liefde…

Cemal vertelt aan Do dat hij nogal wat problemen heeft gehad op liefdesgebied. Ik verbood mijzelf om verliefd te worden. Dit kwam omdat ik  bang was om gekwetst te worden voegt hij eraan toe. Vervolgens vertelt hij dat hij zich bij Romy voor het eerst écht open heeft gesteld. En heb mijzelf toegestaan verliefd te worden op iemand. Eerder liep ik altijd weg. Als ik straks uit Utopia ga wil ik ook blijven vechten voor haar benadrukt hij.

Dan begint Do te vertellen, ze zegt dat ze vroeger altijd negatief was. Voornamelijk wanneer het om liefde ging. Ik was bang gekwetst te worden door de verkeerde personen. Ook was ik heel naïef was wat betreft gevoelens. Daarom ben ik vandaag de dag nog steeds voorzichtig met een hart van een ander, omdat ik  weet hoeveel pijn je iemand kan doen wanneer je die persoon raakt in het hart legt ze verder uit. De twee praten nog een poosje door en sluiten het gesprek af met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *